Lieve hemel …

Lieve hemel …
Broedend en brainstormend over een groot vraagteken stap ik mijn meditatieruimte binnen. Ik zet de foto op mijn altaar en ik steek de speciale kaars aan, die ik altijd brandt wanneer ik licht op een persoonlijke zaak wil laten schijnen. Met de kaars steek ik ook het licht aan in mijn hart en vraag om het ongeziene zichtbaar te laten worden.

candle_burngDe kaars brandt nog even door als ik naar beneden ga. Op het moment dat ik de woonkamer binnenloop gaat het harpje van mijn telefoon. Ik neem op, en er klinkt onverwacht een stem uit een ver verleden. Mijn mond valt open wanneer hij aan mij de ontbrekende puzzelstukjes verteld die de antwoorden geven op vragen uit een geschiedenis die mij nog steeds na aan het hart ligt. Door de vertrouwde stem springt mijn hart open en verdwijnen muren van gedachten alsof het ijssculpturen zijn die smelten in het zonlicht.

Lieve hemel! Soms gebeuren er werkelijk wonderen…

Ina werkt momenteel aan een speciaal schilderij van de Kabbalistische Levensboom, waar de Boom verbonden wordt met de verschillende hallen van het Interne Kasteel. Dit schilderij zal binnenkort verschijnen als een geprinte canvas of als poster, en kan enkel besteld worden door onze nieuwsbrief-lezers.

In LVX
Ina Custers van Bergen
For Enchanting Self-development

Over Ina Custers

Ina Custers van Bergen helps professionals to connect to their spiritual resources, by means of meditation and spiritual exercises, so that their lives become magical! As the head of the Hermetic Order of the Temple of Starlight she developed the Solo Magical Training, a powerful spiritual system that helps professionals preventing the 'is-this-all-there-is-crisis' and realising their spiritual ambitions. Ina combines the "Art of Feeling Good" with coaching. On her website and on facebook you can read about the Solo Magical Training, the Inner Temple Training, the Magical Master Classes, the Magical Temple Retreats, coaching, lectures and other activities. http://inacusters.com/
Dit bericht werd geplaatst in Blog posts en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s