De geheimen van Opheus’ Lier

Twee keer per jaar organiseer ik een weekend retraite. Als groep dompelen we ons dan onder in een mythische omgeving. Voor mensen die deze intensieve magische retraites al eens hebben meegemaakt, zijn deze weekenden ‘thuis komen.’

Ze zijn bezocht door vele buitenlandse gasten uit Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, maar zelfs uit verder afgelegen landen zoals Roemenië en de Verenigde Staten :-). Magische retraites zijn zeldzame gebeurtenissen, ze worden georganiseerd en samengesteld door de meest ervaren Mages van onze tijd.

Orpheus-Lyre3_400De retraites creëren doorbraken, waarbij de ‘Andere Wereld’ open gaat en de oude wijsheidsteaching plaats vindt in directe communicatie. Zoals mijn vriend en college Raul Petrisor, hoofd van de Institutul Hermetic in Romania scheef:

“Al het werk bereikte zijn hoogtepunt gedurende het middernachtelijk ritueel in de natuur, om de Faery Queen te ontmoeten. Een processie die je uit tijd en ruimte brengt naar de spirituele gebieden van de goden zelf. Ik maakte deel uit van een groot evenement. Het was als een droom die te mooi is om waar te zijn, waarin je jezelf moet knijpen om je ervan te verzekeren dat je de droom leeft: met open ogen.”

Vanaf deze week start ik de voorbereidingen voor de komende retraite, begin mei. Nu al heeft een groep van ervaren Mages zich ingeschreven voor dit evenement. Zoals altijd hebben we enkele plaatsen beschikbaar voor hen die geen deel uitmaken van onze lodges, om hen welkom te heten als onze gasten en de gelegenheid te bieden om zulke intensieve magische retraites mee te maken.

caduceus_wandHet thema van de komende retraite is: ‘Bevrijdt Eurydice uit de Onderwereld’. Eurydice, de geliefde bruid van de muzikant Orpheus uit de Griekse mythologie is een deel van onze ziel. Wanneer zij gevangen is in ons onderbewustzijn, blokkeert dit ons in het ontwikkelen van ons volledige potentieel. Bevrijdt helpt ze ons om de sterren te bereiken en al onze talenten te ontwikkelen.

Gedurende deze retraite zullen we onze magische gereedschappen gebruiken om de Caduceus Staf te activeren, het westerse equivalent van de Kundalini energie. Ervaar het oprijzen van je magische krachten, en leer om veranderingen in je leven te genereren.

Ik heb een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, de aanmelding voor mensen van buiten onze school is vanaf nu officieel geopend :-). Wacht niet te lang om jezelf te verzekeren van deelname en aan een dergelijk levens veranderend evenement deel te nemen. Hier vindt je nog meer informatie.

Binnenkort kom ik met een leuk nieuwtje dat vooral interessant is wanneer je wat verder van de Temple Training-groepen verwijdert woont. Heb je wel eens vaker gedacht dat de Randstad voor jou wel erg ver weg is, hou dan mijn nieuwsbrief de komende paar weken extra in de gaten!

In LVX
Ina Custers van Bergen
For Enchanting Self-development

Advertenties

Over Ina Custers

Ina Custers van Bergen helps professionals to connect to their spiritual resources, by means of meditation and spiritual exercises, so that their lives become magical! As the head of the Hermetic Order of the Temple of Starlight she developed the Solo Magical Training, a powerful spiritual system that helps professionals preventing the 'is-this-all-there-is-crisis' and realising their spiritual ambitions. Ina combines the "Art of Feeling Good" with coaching. On her website and on facebook you can read about the Solo Magical Training, the Inner Temple Training, the Magical Master Classes, the Magical Temple Retreats, coaching, lectures and other activities. http://inacusters.com/
Dit bericht werd geplaatst in Blog posts en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s