Tempel Training

Veel mensen hebben me deze vraag gesteld gedurende de afgelopen jaren; ‘Wat is de Tempel Training precies?’ De vraag is gemakkelijk, maar het antwoord is heel uitgebreid. Het is niet mogelijk om een snel antwoord van een paar zinnen te geven. Dat is de reden waarom ik enkele artikelen aan dit onderwerp zal besteden:

De eerste belangrijke vraag is: ‘Wat is de Tempel?’

mystery_school_500De Tempel … dat ben jij! Het is de heilige plek diep binnenin jou. Het is de plek die gewijd is aan jou heilige missie. Diep binnen in je ziel. Deze plek ziet er uit zoals een fysieke tempel, maar alle voorwerpen en meubels zijn gemaakt van psychisch materiaal. In het midden van deze heilige ruimte staat een altaar steen. Daarop brandt een altaarlicht; de was is jouw levenskracht, het lont is jouw ruggengraat en het vuur is jouw Heilige Missie.

Het Huwelijk tussen Hemel en Aarde

Gedurende de Tempel Training ontmoeten twee werelden elkaar in een tedere omarming. De eerste wereld is Aarde. Dit is jouw leven, je werk, je familie en je omstandigheden. De tweede wereld is de Hemel; een metafoor voor jouw zich ontvouwende Innerlijke Wereld. Waar je de schoonheid van de natuur volledig kunt ervaren, waar je inspiratie ontvangt, waar je verborgen talenten ontdekt en ontwikkeld.

Gedurende de Tempel Training ontsluit en bekrachtig je jouw Innerlijke wereld en bouw je een krachtige verbinding met je uiterlijke wereld. Je cultiveert je innerlijke schoonheid zodanig dat deze je uiterlijke leven versterkt. De brug tussen deze werelden is gemaakt van Wijsheid.

In de nieuwsbrieven van de komende weken ga ik je een paar geschenken geven. Geschenken die jou in staat stellen de energie van de Tempel Training te laten voelen. Ik hoop dat je gaat genieten van dit werk aan je Heilige Zelf!

Wanneer je de Tempel Training zelf wilt ervaren, dan nodig ik je uit om onze groep in Dordrecht te bezoeken.

In LVX
Ina Custers van Bergen
For Enchanting Self-development

Advertenties

Over Ina Custers

Ina Custers van Bergen helps professionals to connect to their spiritual resources, by means of meditation and spiritual exercises, so that their lives become magical! As the head of the Hermetic Order of the Temple of Starlight she developed the Solo Magical Training, a powerful spiritual system that helps professionals preventing the 'is-this-all-there-is-crisis' and realising their spiritual ambitions. Ina combines the "Art of Feeling Good" with coaching. On her website and on facebook you can read about the Solo Magical Training, the Inner Temple Training, the Magical Master Classes, the Magical Temple Retreats, coaching, lectures and other activities. http://inacusters.com/
Dit bericht werd geplaatst in Blog posts en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s