New release: The Mystery of the Sea

bookcover_mysteryofthesea_425De afgelopen week was heel opwindend voor mij! Ik werk op dit moment hard aan de voorbereiding voor de komende weekend training “The Goddess of the Night”, die een geweldige gelegenheid is om Haar invloed zelf aan den lijve te ondervinden. Bovendien is mijn nieuwste boek in vertaling uit, en onder de titel “The Mystery of the Sea” gepubliceerd op Amazon. Ik ben hier erg trots op en ik wil graag wat over de opzet van dit boek met je delen:

In “Het Mysterie van de Zee” vertel ik het fictieve verhaal van Jason, een journalist die een ogenschijnlijk gewone ring vindt. Maar als hij de achtergrond van deze ring verder gaat onderzoeken stuit hij op de Westerse Hermetische Traditie. Dit mondt uit in een zoektocht naar de fundamenten van onze Westerse cultuur en de invloeden die de Hermetica nog steeds heeft op ons leven van alledag.

In Nederland is dit boek gepubliceerd onder de titel “Het Mysterie van de Zee” en werd zeer positief ontvangen door lezers en in recensies van tijdschriften. Ik ben er zeker van dat je dezelfde positieve ervaringen zult hebben, die het Nederlandse publiek had met dit nieuwe boek. Ik hoop dat je mijn studie-roman over de Westerse Hermetische Traditie leerzaam en onderhoudend vindt.

Als je mijn Engelstalig boek wilt aanschaffen vind je het op Amazon onder deze link!
Als je het liever in het Nederlands leest – als je dat al niet gedaan hebt – dan kun je hebt bestellen via mijn website en uiteraard via Bol.com en de reguliere boekhandel.

Hartelijke groeten,
Ina Custers van Bergen
For Enchanting Self-development

Advertenties

Over Ina Custers

Ina Custers van Bergen helps professionals to connect to their spiritual resources, by means of meditation and spiritual exercises, so that their lives become magical! As the head of the Hermetic Order of the Temple of Starlight she developed the Solo Magical Training, a powerful spiritual system that helps professionals preventing the 'is-this-all-there-is-crisis' and realising their spiritual ambitions. Ina combines the "Art of Feeling Good" with coaching. On her website and on facebook you can read about the Solo Magical Training, the Inner Temple Training, the Magical Master Classes, the Magical Temple Retreats, coaching, lectures and other activities. http://inacusters.com/
Dit bericht werd geplaatst in Blog posts en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s