Het gaat allemaal over liefde en licht, nietwaar?

Spirituele mensen zijn prachtige mensen. Ze zijn diep betrokken bij hun plaats in de wereld. Ze investeren tijd en moeite in de ontwikkeling van hun karakter en hun deugden. Spirituele ontwikkeling gaat over licht en liefde, nietwaar?

Wat gebeurt er als je belangrijke delen van de menselijke natuur onderdrukt? Met name als deze eigenschappen onderdeel uitmaken van de  overlevingsmechanismen. Wat gebeurt er als ze ‘politiek incorrect’ worden verklaard en onder de taboes vallen?

angel-holding-swordAls belangrijke overlevingsmechanismen zoals seksualiteit en agressie onderdrukt worden,  dan zullen ze zich niet ontwikkelen en getransformeerd onder bewuste controle worden gebracht. Het resultaat is dat je vitaliteit verliest, in het slechtste geval onderga je ongecontroleerde uitbarstingen van rauwe kracht. Je kunt de gevaren hiervan regelmatig in het nieuws zien als je kijkt hoe boze massa’s zich gedragen.

De Hermetische traditie gaat over het ontwikkelen en transformeren van ALLE onderdelen van het menszijn. Ongecontroleerde agressie is gevaarlijk. Maar een getrainde Krijger voor het Licht bezit krachtige kwaliteiten, een onafhankelijke geest en een scherp focus om belangrijke doelen te bereiken.

Tijdens de Tempel Training van dit weekend zullen we ons richten op magische technieken die special mentale vaardigheden ontwikkelen die jou zullen helpen om een gebalanceerde Krijger te worden, klaar om het Licht in jouw leven te beschermen.

Deze les is een onderdeel van de Tempel Training dagen ‘Ontdek de kracht van de Goden in jou‘, waar we de kwaliteiten van de Archetypische Goden onderzoeken en ons richten op het ontwikkelen van hun speciale krachten.  We hebben beperkt plaatsen voor bezoekers die zo’n Temple Training willen bijwonen. Als je geïnteresseerd bent om zo’n intensieve training dag bij te wonen, dan kun je je via deze link aanmelden. Aarzel niet en verzeker jezelf direct van een plaats!

In LVX
Ina

Ina Custers van Bergen
For Enchanting Self-development

 

Advertenties

Over Ina Custers

Ina Custers van Bergen helps professionals to connect to their spiritual resources, by means of meditation and spiritual exercises, so that their lives become magical! As the head of the Hermetic Order of the Temple of Starlight she developed the Solo Magical Training, a powerful spiritual system that helps professionals preventing the 'is-this-all-there-is-crisis' and realising their spiritual ambitions. Ina combines the "Art of Feeling Good" with coaching. On her website and on facebook you can read about the Solo Magical Training, the Inner Temple Training, the Magical Master Classes, the Magical Temple Retreats, coaching, lectures and other activities. http://inacusters.com/
Dit bericht werd geplaatst in Blog posts en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s