Summerschool

Het is een tijd geleden sinds ik een nieuwsbrief heb rondgestuurd. Daar was een goede reden voor: de afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan de opening van het nieuwe tempelgebouw, Kleiweg 14-16 te Rotterdam. We hebben er zelfs al een aantal weekenden gewerkt. En met zo’n nieuw gebouw komen er allerlei mogelijkheden die voorheen niet gerealiseerd konden worden. Wekelijkse meditatie-avonden, lezingen, een plek voor persoonlijke gesprekken over zaken die met spiritualiteit te maken hebben, magische hulp, een plek voor rites de passage zoals doop, huwelijksvoltrekking en rouwloge. Kortom, het borrelt en het bruist van de plannen!

Ik begin na afloop van het semester met een Summerschool-programma. Dat betekent dat we gedurende de zomermaanden nog activiteiten voor kleinere groepen gepland hebben. Ik ga ze één voor één aankondigen in de komende nieuwsbrieven.

Moonmagic: Allereerst heb ik een serie meditatie-avonden gepland op maandagavonden. Iedereen kan hieraan meedoen, je moet je hier vooraf voor aanmelden.

Fundamenten van Magic: Dit is een bouwsteen van de serie First Steps in Magic. Je kunt elke bouwsteen ook als een losse eendaagse workshop volgen. Ook hier kan iedereen aan meedoen, je moet je hier vooraf voor aanmelden.

Moonmagic

goddess_400Wist je dat de Maan ooit gezien werd als godin die door de nacht reist? In elk deel van de hemel bezoekt zij haar Hemelse Paleizen. Deze Paleizen bepalen de invloed die de Maan op de aarde heeft. Ze is niet alleen de oorzaak van eb en vloed, maar ze weerspiegelt de getijden van de Kosmos.

De priesters uit de oudheid bestudeerden deze invloeden en bekeken of de effecten weldadig of problematisch waren. Ongewenste effecten werden gecompenseerd door magie.

Vanaf 20, 27 juni, 11, 18 en 25 juli gaat Ina op maandagavonden gaat Moon Magic meditaties geven. Hierdoor leer je hoe je de krachten van de maan voor je kunt laten werken, en hoe de Maan gaandeweg je magische krachten doet groeien.
Als je de magische wereld van de Maan wilt ervaren, aarzel dan niet en schrijf je nu in voor deze meditatie-avonden:

Aanmelden kan aan de balie, via mijn Facebook-page @Ina Custers van Bergen, via email info@templeofstarlight.eu  of via de website.

Deur open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 15,00

Fundamenten van Magic

castleMagic is een kunst, een wetenschap en een spirituele stroming die je leert bewustzijnsveranderingen tot stand te brengen met je wil. Door je bewustzijn te veranderen, verandert automatisch je leven; dat geeft soms spectaculaire effecten!

Wat als jij de bouwstenen van Magic onder de knie zou krijgen? Stel je voor hoe het zou zijn om magische krachten op te roepen, rituelen te beoefenen en deze gewenste bewustzijns-veranderingen te weeg te kunnen brengen? Wat zou dat in jouw leven betekenen? Welke nieuwe horizonnen zouden dan voor je opengaan? Welke nieuwe mogelijkheden zouden zich aandienen?

Ervaar hoe je de krachten kunt doen ontwaken die in je sluimeren. Magic opent je voor de schoonheid van de wereld om je heen; en ook ín jou. Ben je nieuwsgierig hoe het is om in een geladen tempel te werken en de prachtige invocaties te horen, en je hartenwensen voor te leggen aan goden en engelen?

Fundamenten van Magic is deel van de serie First Steps in Magic en kan ook als losse eendaagse workshop gevolgd worden.

Als je magische wereld wilt ervaren van het oude Egypte, de sterrenmagie van Babylon, en de inwijdingen van Eleusis, aarzel dan niet en schrijf je nu in voor deze intensieve workshop.

Datum: 16 juli 2016
Tijd: Deur open 9.30, aanvang 10.00, einde 21.00 uur.
Adres: Kleiweg 14-16, Rotterdam
Prijs: € 75,00
Aanmelden kan aan de balie, via mijn Facebook-page @Ina Custers van Bergen, via email info@templeofstarlight.eu  of via de website.

In LVX
Ina

Ina Custers van Bergen
For Enchanting Self-development

 

Over Ina Custers

Ina Custers van Bergen helps professionals to connect to their spiritual resources, by means of meditation and spiritual exercises, so that their lives become magical! As the head of the Hermetic Order of the Temple of Starlight she developed the Solo Magical Training, a powerful spiritual system that helps professionals preventing the 'is-this-all-there-is-crisis' and realising their spiritual ambitions. Ina combines the "Art of Feeling Good" with coaching. On her website and on facebook you can read about the Solo Magical Training, the Inner Temple Training, the Magical Master Classes, the Magical Temple Retreats, coaching, lectures and other activities. http://inacusters.com/
Dit bericht werd geplaatst in Blog posts en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s